Kulinarika

Domov / Kulinarika

Razvajanje brbončic

Kulinarika v hotelu Delfin

Kulinarična uživanja ob obali: razvajanje okusov v hotelu Delfin

Kulinarična ponudba

Razvajanje brbončic

V hotelu Delfin bomo razvajali vaše brbončice v kar treh restavracijah. V naši elegantni hotelski restavraciji vam ponujamo pester izbor jedi, v restavraciji Pergola edinstveno kulinariko, v prijetnem vzdušju plažnega bara Definček pa poletno osvežitev.

Hotelska restavracija

Okusna raznolikost restavracije Hotela Delfin

V restavraciji hotela Delfin vas razvajamo z edinstveno kulinarično izkušnjo s samopostrežno ponudbo obrokov, vključno z zajtrki, s kosili in z večerjami. Obiskovalce bomo navdušili s široko paleto okusnih jedi, ki jih lahko izbirajo po svojih željah. Naj gre za slasten začetek dneva, osrednji obrok ali večerni užitek.

V restavraciji hotela Delfin dajemo prednost lokalni in sezonski hrani, ki zagotavlja svežino in pristnost vsake jedi. Za goste pripravljamo okusne obroke, ki odražajo značaj in tradicijo regije. Poleg tega se pri pripravi jedi prilagodimo prehranskim potrebam različnih gostov, saj imamo vedno na razpolago mesne in brezmesne jedi. S tako raznoliko in skrbno pripravljeno ponudbo hrane smo priljubljena izbira za goste, ki si želijo kulinaričnega razvajanja v prijetnem in udobnem okolju.

Restavracija Pergola

Potovanje skozi okuse naše regije

V restavraciji Pergola vam ponujamo raznolikost lokalnih in sredozemskih jedi, ki vas bodo navdušile in popeljale skozi okuse naše regije. Ponujamo pa tudi pester izbor odličnih pizz. V poletnih mesecih vas vsak teden razvajamo s prijetno živo glasbo, ki bo vašo kulinarično izkušnjo še dodatno obogatila. Vabimo vas, da se prepustite edinstvenemu užitku okusov in zvokov čarobne restavracije Pergola. Restavracija s čudovitim pogledom na morje.

Plažni Bar Delfinček

Okrepčilo v poletnih mesecih

Plažni bar Definček je več kot le prostor za osvežitev – je živahen dotik poletnega razpoloženja. Zvok valov in vzdušje, ki ga pričaramo z raznoliko ponudbo osvežilnih napitkov, aromatičnih kavic in slastnih prigrizkov, vam bosta narisala nasmeh na obraz. V baru Delfinček bomo poskrbeli, da se boste lahko predajali brezskrbnemu lenarjenju ob morju ali se družili s prijatelji ob osvežilni pijači. Za najmlajše pa je na voljo odličen sladoled.