Razvajanje in sprostitev

Domov / Dodatna ponudba

Dodatna ponudba

Pri nas se vedno nekaj dogaja

V Hotelu Delfin smo za vas pripravili pravo razvajanje in popolno sprostitev. Ponujamo vam osvežitev v bazenih z morsko vodo in Kneippovem vrtu, kjer se boste napolnili z energijo. Poleg tega smo za vas pripravili bogat rekreacijski in animacijski program ter  izbor kozmetičnih storitev, ki bodo poudarile vašo naravno lepoto. Ljubiteljem aktivnega življenjskega sloga priporočamo različne rekreacijske poti v naši okolici, raziskovanje Parenzane ali čarobnega mesta Izola, kjer se prepletajo zgodovina, kultura in neokrnjena obala.

Hotel Delfin 3***, 219 sob, vse sobe imajo balkon in sodobno opremo. V hotelu imamo tudi 5 sob prilagojenim osebam na invalidskem vozičku. Recepcija deluje 24/24. V hotelu gostom nudimo tudi možnost pralnice in postrežbe v sobo – prosti plačilu. Vsem gostom nudimo tudi brezplačni prevoz iz železniške postaje v Kopru do hotela ter iz hotela nazaj na železniško postajo.

Bazeni

Plavanje v bazenu ali morju

Omogočamo vam nepozaben dopust z zabavo in plavanjem v osvežujočih bazenih s kristalno čisto morsko vodo.

Notranji bazeni z ogrevano morsko vodo

Zunanji bazeni

Bazeni so odprti in na razpolago tudi zunanjim gostom.
Kneippov vrt

Opojni vonji Mediterana in zelišč

V čarobnem Kneippovem vrtu smo ustvarili oazo miru in zdravilnih rastlin, ki vas bodo napolnile z energijo ter sprostile vaše telo in duha.

Skozi vrt smo speljali krožno pot, ob kateri so tudi korita in tuš za hladne oblive rok in nog. Priporočamo sprehod, posedanje na klopcah in uživanje v vonjavah številnih rastlin. Na vrtu so za goste na razpolago tudi fitnes naprave na prostem, šah, ležalniki in knjižnica.

Kozmetika

Kozmetični salon

Vabimo vas v naš kozmetični salon, kjer vam nudimo razkošje popolne sprostitve in nege. Razvajali vas bomo s široko paleto storitev, vključno z nego nog, osvežujočo nego obraza ter različnimi masažami, ki bodo vaše telo in duha napolnile z energijo.

Rekreativni program

Pestra ponudba rekreacije

V Hotelu Delfin vam ponujamo aktiven oddih:

  • vodeno vadbo v notranjem bazenu,
  • vodeno telovadbo v udobni telovadnici,
  • vodene pohode,
  • sprostitvene vadbe,
  • rusko kegljanje in balinišče,
  • šah na odprtem,
  • pikado,
  • pohodne palice,
  • možnost izposoje električnih koles…
Izola

Predstavljamo vam mesto Izola

Izola je bila nekoč otok na Jadranskem morju, njena edinstvenost pa je še danes povezana z morjem in ribištvom, predvsem pa so zanjo značilne raznolike plaže, oranžno vino, vodne aktivnosti in prireditve, povezane s tradicijo in z darovi zaledja. V sebi skriva veliko biserov in zanimivosti, ki si jih je vredno ogledati med raziskovanjem tega slovenskega mesta.