Sobe

Domov / Sobe 

Sobe

Hotelske sobe

Hotel Delfin s 3 zvezdicami nudi 219 udobno opremljenih sob z balkonom.
Sobe so klimatizirane in opremljene s kopalnico s tušem in sanitarijami, LCD-televizijo, telefonom, brezžičnim internetom.

Enoposteljna soba

Sobe imajo enojno ležiščem velikosti 140×200 cm, z balkonom, klimatizirane in opremljene s kopalnico s tušem in sanitarijami, LCD-televizijo, telefonom, brezžičnim internetom.

Dvoposteljna soba

Sobe imajo dve enojni ležišči standardne velikosti 100×200 cm, z balkonom, klimatizirane in opremljene s kopalnico s tušem in sanitarijami, LCD-televizijo, telefonom, brezžičnim internetom.

Troposteljna soba

Sobe imajo tri ležišča standardne velikosti 100×200 cm, z balkonom, klimatizirane in opremljene s kopalnico s tušem in sanitarijami, LCD-televizijo, telefonom, brezžičnim internetom.

Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem

Sobe imajo dve enojni ležišči standardne velikosti 90×200 cm ter dodatno ležišče primerno za otroke, z balkonom, klimatizirane in opremljene s kopalnico s tušem in sanitarijami, LCD-televizijo, telefonom, brezžičnim internetom.

Soba, prilagojena osebam na invalidskem vozičku

Na razpolago je 5 sob prilagojenim osebam na invalidskem vozičku, sobe imajo dve enojni ležišči standardne velikosti 100×200 cm, z balkonom, klimatizirane in opremljene s kopalnico s prilagojenim tušem in sanitarijami, LCD-televizijo, telefonom, brezžičnim internetom.

Dvoposteljna soba -
superior

Sobe imajo dve enojni ležišča standardne velikosti 100×200 cm, soba je sicer večje kvadrature z možnostjo dveh dodatnih ležišč / raztegljiva kavča, z balkonom s pogledom na morje in bazen, klimatizirane in opremljene s kopalnico s tušem in sanitarijami, LCD-televizijo, telefonom, brezžičnim internetom.

Galerija